Dust 2 Haritası Yenileniyor!

10.10.2017 16:31 Hamit Can Sayılgan

 
     Valve, Dust 2 haritasının yenilenmiş halini CS:GO'nun bir sonraki güncellemesinde yayınlayacağını duyurdu.
 

 
"@csgo_dev: Çok yakında, CS:GO'nun bir sonraki beta güncellenmesinde kullanıma sunulacak: en ikonik haritanın güncellenmiş ve rafine edilmiş versiyonu - Dust2.
 
     Dust 2, bizim için kuşkusuz Counter-Strike tarihinin oynamayı en çok tercih ettiğimiz haritalarından biri. Fakat Valve, Şubat ayında Dust 2'yi aktif görev harita havuzundan kaldırarak yerine Inferno'yu ekledi. Oyuncular haritanın kaldırıldığı süre boyunca Valve'nin Dust 2'ye birtakım yenilikler yapmasını bekliyordu. Ve sonunda Valve, dün Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda efsane haritanın yenilenmiş halinin gelecek güncellemeyle oyuna getireceğini duyurdu.
     
     Yenilenen Inferno haritasının, Valve tarafından aktif görev grubuna eklenmesinden dolayı yeni Dust 2'nin aktif görev grubuna geri dönmesi birkaç ay sürebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler