Dying Light 2'den Yeni Bilgiler 2021'de Geliyor

29.12.2020 15:47 Gazali Çetinkaya

Dying Light 2 için yeni bilgiler 2021'de paylaşılacak.

Techland, oyunun geliştirme sürecinin nasıl gittiği hakkında konuşmayı çok istediklerini ve yeni bilgilerin yeni yılda geleceğini belirtti.
 
Dying Light 2'nin ilk başta ilkbahar 2020'de çıkması planlanıyordu fakat belirsiz bir tarihe ertelendi. Ertelendiğinden bu yana da kendisinden pek haber alamadık.
 
En son Mayıs ayında Techland baş tasarımcısı Tymon Smektala, geliştirme sürecinde son aşamaya girdiklerini söylemişti. Haziran'da da Chris Avellone cinsel istismar ve cinsel tacizle suçlanınca, Techland bu tür davranışlara toleransı olmadıklarını ifade ederek Chris Avellone ile çalışmalarını sonlandırdığını açıkladı.
 
PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için geliştiriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler