Dying Light'ın Oyuncu Sayısı 4.5 Milyonu Geçti

02.06.2015 13:39 Samet Konuksal


    Dead Island serisiyle tanıdığımız Techland'ın yeni serisi Dying Light satışlar konusunda yapımcı firmayı memnun etmiş görünüyor. Techland'ın CEO'su verdiği bir röportajla beraber Dying Light'ın satışlarıyla ilgili açıklamalar yaptı.
 
    Pawel Marchewka yaptığı açıklamalarda Dying Light'ı oynayan toplam oyuncu sayısının 4.5 milyonu geride bıraktığını söyledi. Marchewka'nın açıklamalarında Dying Light'ın toplam satışlarının bu sayıdan biraz daha aşağıda olduğu belirtildi.
 
    Oyunun gidişatından memnun olan yapımcı ekip, bundan sonra tamamen yeni içeriklere odaklanacağını belirtiyor. Konuyla ilgili Marchewka da, Hellraid ekibinin de Dying Light içeriklerine yoğunlaşacağını, bu yüzden oyunun yapımının askıya alındığını söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler