E3 2021 Etkinliğinin Dijital Olarak Düzenlenmesi Planlıyor

08.02.2021 21:52 Gazali Çetinkaya

 
Corona virüsünden dolayı geçtiğimiz yılki E3 etkinliği tamamen iptal edilmişti. Bu yıl en azından dijital olarak düzenlenmesi planlanıyor.

Etkinliğin organizatörü Entertainment Software Association, VGC ve GamesRadar'a yaptığı açıklamada, E3 2021'i 15 - 17 Haziran tarihleri arasında dijital olarak gerçekleştirmek istediklerini ve bunun için yayıncılar, geliştiriciler ve şirketlerle görüşme halinde olduklarını belirtti.
 
Entertainment Software Association birkaç tane iki saat uzunluğunda sunum, ödül gösterisi, 14 Haziran'da açılış gecesi yayını ve diğer küçük canlı yayınlar gerçekleştirme niyetinde.

Medya ön izlemelerinin etkinlik öncesinde yapılması ve etkinlikte yer alan bazı oyunlardan PlayStation Store, Xbox Store ve Steam gibi platformlarda oyuncular için demolar yayınlanması düşünülüyor.
 
Henüz kesinlik kazanmış değil. Daha fazla bilgi yakında paylaşılacak.

Ayrıca Geoff Keighley'nin dahil olmayacağı doğrulandı. Geoff Keighley bu yıl da Yaz Oyun Festivali'ne odaklanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
E3 2020 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Entertainment Software Association Dağıtıcısı: Entertainment Software Association Tür: Etkinlik Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler