"E3'te Xbox 360 Slim Duyurulacak"

26.04.2010 12:35 Ersin Kılıç


 
     Oyun haberlerini takip eden oyuncular eminim "Surfer Girl" nikli kullanıcıyı bir kez dahi olsun duymuştur. Daha önce yaptığı bir çok tahminin zamanla gerçekleştiğine şahit olduğumuz Surfer Girl, uzun bir süre sonra gene önemli bir tahminle daha karşımıza çıktı.
 
     Surfer Girl kendi blogger hesabında yaptığı açıklama ile E3 2010'a iki konferans ile hazırlanan Microsoft'un Xbox 360 Slim'i duyuracağını belirtti. Üstelik Slim modeli için Project Natal Bundle paketinin de E3 2010'da ilk kez gözükeceğini ekledi.
 
     Ayrıca Microsoft'un yeni bir siyah model daha göstereceğini ve Xbox 360 için yeni bir logo daha ortaya çıkacağına da tahminleri arasında yer verdi. Xbox 360 Slim'in oldukça zarif olduğunu da sözlerine ekleyen Surfer Girl, son olarak Project Natal için de süpriz oyun duyurularının geleceğini söylemiş.
 
     Bakalım Surfer Girl'in bu seferki tahminleri veya verdiği bilgiler tutacak mı? Ayrıca daha önce ortaya çıkan bir haberde yeni bir Xbox 360 anakartı gözükmüş ve bu anakartın Slim modeli için olabileceği dedikoduları yayılmıştı.
 
     Güncelleme : Yeni Natal projelerinin duyurulacağını belirten Surfer Girl'in yazısının sonunda "Might Get Shot" ibaresi de dikkat çekiyor. Ayrıca bu ifadenin ilk harfleri vurgulu yazılmış. Bu ilk harfler bir araya geldiğinde ise MGS ifadesi ortaya çıkıyor. Bu da yeni MGS oyunu Rising'in de Natal'ı destekleyebileceği dedikodularını ortaya çıkardı.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 143 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler