EA Access Sahipleri, Madden NFL 15'i Süre Sınırıyla Oynayacak

19.08.2014 10:06 Tunahan Başol


     Bildiğiniz gibi geçtiğimiz dönemde EA Sports UFC demosunu bir anda ücretli olarak oyunculara sunmuştu ve sonrasında bunun bir hatadan meydana geldiği belirtilmişti. Ancak herkesin anladığı gibi, pazar araştırması yapma amacında olan Electronic Arts, sonrasında EA Access ile karşımıza gelmişti.
 
     Geçtiğimiz dönemde uzun yıllar boyunca çıkmış olan Madden NFL demosunun bu yıl çıkmayıp, EA Access'e özel bir sistem getiren firma, para verip servise üye olan oyunculara bile süre kısıtlaması koyacak gibi görünüyor.
 
     Madden NFL'e nasıl erişebileceğini soran bir oyuncuya, EA Access'in resmi Twitter hesabından gelen cevap, çok büyük tepki çekecek gibi görünüyor. Çünkü servis üyeleri bile, oyun çıkmadan tam oyunu yalnızca 6 saat oynayabilecekler. Ancak burada bahsedilen 6 saatlik sürede, oyunun tüm içeriklerinin açık olacağını belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Madden NFL 15 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler