EA Access ve Origin Access Aboneleri Star Wars Jedi: Fallen Order'ı Erken Oynayamayacak

12.11.2019 00:44 Özgür Eroğlu

 
Electronic Arts'ın yeni oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order birkaç gün sonra çıkacak. Origin ve EA'nin kendi oyunları için yapmış olduğu deneme sürümü ise bu oyun için geçerli olmayacak.
 
Aylık belli bir ücret karşılığında EA Access veya Origin Access abonesi olabiliyorsunuz aynı Game Pass gibi. Abonelik sisteminin kütüphanesi,ne erişebildiğiniz gibi bazı oyunları satın almadığınız halde oyunun ilk 10 saatini oynayabiliyordunuz.
 
Maalesef Star Wars Jedi: Fallen Order için bu durum geçerli olmayacak. Oyunla ilgili spoiler verilmemesi için böyle bir duruma gidilmiş. Bu durumu EA Access ve Origin Access resmi Twitter hesaplarından paylaştı. İlk 10 saati oynayamıyorsunuz ancak bu sistemlerin aboneleri oyuna birkaç farklı hediye ile başlayacaklar. Bahsi geçen tweetleri ve hediyeleri aşağıda bulabilirsiniz. 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 36 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler