EA, Battlefield 3 DLC'lerinden Ne Kadar Kazandı?

Oyunların indirilebilir içeriklerinin fiyatları da oldukça yüksek
27.02.2013 08:44 Alkan Adakaner


      DLC'ler (indirilebilir içerik) artık oyunların vazgeçilmez bir unsuru haline geldi diyebiliriz. Özellikle multiplayer bir FPS oynuyorsanız DLC satın almadan eğlenceniz yarım yamalak olacaktır diyebiliriz. Firmaların neden DLC unsurua bu kadar önem verdiği de Electronic Arts'ın Battlefield 3'ün DLC'lerinden ne kadar kazandığı ile bağlantılı.
 
      Electronic Arts yetkililerinin açıklamasına göre Battlefield 3'ün indirilebilir içeriklerinden bugüne kadar 150 milyon dolar kazanılmış. Kazanılan bu paranın çoğu oyunun kutulu sürümlerinden bile elde edilmesi hayal.
 
    Anlayacağınız bundan sonra multiplayer fps'lerde indirilebilir içerik almamız için oyun firmaları herşeyi yapabilirler. Ne de olsa DLC'lerden inanılmaz paralar kazanıyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 3 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 5 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler