EA, EURO 2012'nin Oyun Haklarını Alamadı mı?

Double Helix Games eğer kaliteli bir oyunla karşımıza çıkamazsa, FIFA hayranları tarafından çok eleştirilecektir
08.03.2012 11:52 Alkan Adakaner


      Electronic Arts her yıl piyasaya çıkardığı FIFA serisinin oyunları ile dünya çapında milyonlarca hayran kazanırken FIFA Street gibi sokak futbolu oyunlarının yanı sıra Dünya Kupası ve Avrupa Futbol Şampiyonası için de oyunlar geliştiriyor. Artık şampiyonalarla Electronic Arts'ın adının özdeşleştiğini söyleyebiliriz. Peki bu durum sona erebilir mi?
 
     İnternette dolaşan söylentilere göre Avrupa Futbol Şampiyonası 2012'nin resmi oyununu Electronic Arts yapamayacak. Şampiyonanın lisansını alan Warner Bros, bu Euro 2012'nin resmi oyununu geliştirmesi için Double Helix Games'e teslim etti.
 
     Double Helix Games daha önce herhangi bir futbol oyununu imza atmamıştı. Silent Hill Homecoming, G.I. Joe: The Rise of Cobra, Front Mission Evolved, MX vs. ATV Reflex, Green Lantern: Rise of the Manhunters ve Battleship adlı oyunları geliştiren stüdyo eğer gerçekten UEFA 2012'yi geliştiriyorsa bu onların ilk spor oyunu deneyimi olacak.
 
     Şu ana kadar Electronic Arts veya Warner Bros'tan resmi bir açıklama gelmedi, ama FIFA serisinin haklarını elinde bulunduran EA'in UEFA lisansını alamaması söz konusu olabilir. Ne de olsa Warner Bros son dönemlerde oldukça başarılı oyunlarla ve büyük bir maddi güçle oyun dünyasını sallıyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler