EA, En Başta Birinci Dünya Savaşı Fikrini Reddetmiş

18.05.2016 13:52 Gökhan Yılmaz

 
     DICE, Birinci Dünya Savaşı fikri ile EA'in geliştirme başı ve başkan yardımcısı Patrick Söderlund'a gittiğinde şu şekilde reddedilmiş:
 
     "Sektörde diğerlerinin yaptıklarına baksanıza hepsi geleceğe gidiyor. Bizim modern askeri savaşlarda büyük bir başarımız var ama bir yeniliğe ihtiyacımız var. Ama Birinci Dünya Savaşı olmaz, hendek savaşları ne kadar eğlenceli olabilir ki?"
 
     Bu şekilde reddedilen DICE ekibi baskı kurmaya devam etmiş ve Birinci Dünya Savaşı'nı nasıl yapacaklarını göstermek için bir demo hazırlamışlar. Projenin yapımcısı Aleks Grondal ve DICE zaten uzun bir süredir bunu yapmak istiyorlarmış. Tek yapmaları gereken bunca zamandır modern savaşlar üzerine çalıştıktan sonra Birinci Dünya Savaşı'nda bulunan güzel ayrıntılarla birlikte bunu ihtiyaçlarına göre değiştirmek. 
 
     Sonrasında projeyi kabul eden Söderlund bunu, eğer yaratıcı riskler alarak bunun çalışır hale getirirseniz önemli başarılara imza atıyorsunuz şeklinde yorumluyor ve Battlefield 1'in YouTube'daki sıradışı başarısının bunu kanıtladığını söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler