EA, FIFA Stratejisini Battlefield 3'te Kullanacak

FIFA serisi kalitesini her yıl arttırmayı başarıyor
25.09.2011 10:56 Alkan Adakaner


     Electronic Arts'ın Battlefield 3 ile Call of Duty'nin pazar payını daraltmak istediğini ve FPS piyasasının bir numarası olmak istediğini biliyoruz. Çoğu kişiye göre de Battlefield 3 sayesinde artık Activision daha dikkatli davranmak zorunda kalacak.
 
     Bu iki oyun arasındaki rekabet bu yıl nasıl sonuçlanır bilemiyoruz, ama Electronic Arts, Battlefield serisi ile uzun vadede Call of Duty serisini geçmeyi hedefliyor. EA Avrupa yetkililerinden Jens Uwe Intat'ın açıklamasına göre firmasının stratejisi tıpkı FIFA serisinin PES'i satış bazından zamanla geçmesi gibi acele etmeden her yıl pazar payını arttırmakmış.
 
     Activision'ın pazarın %90'ına sahip olduğunu, onların pazar payını en azından %70'e düşürmeyi hedeflediklerini, eğer bu rakam %60'a düşerse de çok mutlu olacağını söyleyen yetkili, daha önce de benzer açıklamarda bulunmuştu.
 
     25 Ekim'de Amerika'da 28 Ekim'de ise Avrupa'da piyasaya çıkacak olan Battlefield 3'ten beklentiler yüksek. Yine de oyun bu yüksek beklentileri karşılayacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler