EA Hackathon Başladı

17.12.2013 11:16 Ant köksal

    Electronic Arts, beş kişilik bir ekibin kısıtlı bir sürede iOS, Android ve Windows platformları için bir oyun hazırlamasına yönelik yarışmasına "Hackathon" adını veriyor. Yarışma 22 Şubat 2014 tarihinde başlayacak ve EA'nın stüdyolarının olduğu Kanada, İsveç, Amerika ve Romanya'da gerçekleşecek.
 
     Ekipler, bu ülkelerdeki stüdyolarda misafir edilip şu an belli olmayan ancak kısıtlı olacağı kesin bir sürede oyun hazırlamaya çalışacak. Yarışmanın galibi Amerika'ya davet edilip bütün masraflarının karşılanacağı bir tatile çıkacak, EA içinde de özel bir tura çıkartılacak. Ancak dikkat edin: EA yarışmaya katılan her türlü fikri sahipleniyor ve herhangi bir ücret ödemeden kullanma hakkını saklı tutuyor. Yani o parlak fikrinizin EA logolu bir oyun haline getirildiğini görürseniz boşu boşuna telif hakkı istemeyin.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler