EA: Medal of Honor Bir Gün Call of Duty'i Yenecek

23.09.2010 16:00 Alkan Adakaner


 
     Bu nesilde özellikle FPS oyunlarının satışında büyük bir artış yaşanıyor. Konsolların online servislerinin kalitesinin artması multiplayer özelliğe sahip FPS'lere olan ilgiyi arttırdı. Firmalar da bu türde oyun çıkarmak için birbiriyle yarışıyor.
 
     Oyun dünyasının en büyük 2 yayıncı şirketi Activision ve Electronic Arts da bu kategoride savaşa devam ediyorlar. Call of Duty'nin çılgın satış rakamları sonrası Medal of Honor serisine gereken önemi vermek gerektiğini anlayan EA bu konuda oldukça iddialı.
 
     EA Europe'dan Jens Uwe, MCV'ye yaptığı açıklamada "Medal of Honor'ı kesinlikle tekrar FPS oyunları listesinin başına geçirmek istiyoruz." sözleriyle amaçlarının büyük olduğunu söyledi.
 
     Uwe oldukça iddialı olan sözlerine şöyle devam etti: "Bu yıl Call of Duty'i yenemeyiz, fakat buna çok ciddi biçimde yaklaşacağız. Bu FIFA'nın PES'i devirmesi gibi bir yolculuk olacak. Zamanı geldiğinde Call of Duty ve Activision'ı kesinlikle tokatlayacağız."
 
     Electronic Arts'ın Call of Duty'i hemen deviremeyeceğinin farkında olması ve uzun zamana dayalı planlar yapması onu amacına ulaştırabilir. Kim derdi FIFA serisinin PES'in önüne geçeceğini?
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler