EA, Mirror’s Edge Catalyst'ten Memnun Kalmış

13.07.2016 11:06 Gazali Çetinkaya

 
   EA ve DICE ortaklığıyla 2008 yılında bizlere sunulan Mirror's Edge farklı ve başarılı bir yapım olmuştu. Geçtiğimiz ay çıkış yapan reboot Mirror's Edge Catalyst ise her ne kadar ilk oyun kadar çok konuşulup tartışılmasa da ortalama üstü bir oyun olmayı başardı.
 
   Electronic Arts'ın yayıncılık kısmından sorumlu Laura Miele, GamesIndustry ile yaptığı röportajda Mirror’s Edge Catalyst'in kesinlikle beklentilerini karşıladığını ve memnun kaldıklarını belirtti.
 
   Laura Miele yapılan röportajda ise "Bu karakteri(Faith) ve bu dünyayı piyasaya getirdiğimiz için çok mutluyuz. Mirror’s Edge Catalyst çok büyük bir açık dünya oyunu, bizde orijinal oyunun deneyimine bir çok evrim getirdik ve bundan gurur duyuyoruz." şeklinde bir yorumda bulundu. 
 
   Mirror's Edge Catalyst, 9 Haziran tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mirror's Edge: Catalyst Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler