EA, Need for Speed Filmi İstiyor

NFS: The Run film gibi bir konsepte sahipti.
13.04.2012 12:00 Ersin Kılıç


     Oyuncular tarafından antipati ile bakılsa da sektörün en büyük firmalarından biri olan EA Games, bilinen serilerinden biri olan Need for Speed serisinin filmi için bastırmaya devam ediyor. Uzun süredir dedikodu olarak dönem dönem ortaya çıkan Need for Speed filmi tekrar gündeme geldi.
 
     Variety sitesinin raporlarına göre EA Games, Need for Speed filmi için yeni arayışlar içerisinde. Firma Real Steel, Dreamer ve Flight gibi filmlerde de imzası bulunan yapımcı John Gatins ile Need for Speed filmi için görüşüyor.
 
     100 milyon barajını çoktan geçen Need for Speed serisinin beyaz perde macerası nasıl olurdu açıkçası merak ediyorum. Fast and Furious tarzı bir konsept ile karşılaşabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: The Run Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Black Box Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 1 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 3 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler