EA, Nintendo 3DS'in Büyük Bir Hayranı

23.07.2010 02:23 Talha Aynacı

 
     Sony'nin "gözlüksüz 3D olmaz" yorumuna cevap niteliğinde sözler Epic'in ardından bir de oyun endüstrisinin dev yayıncısı EA'den geldi.
 
     Son zamanlarda başarılı olmuş pek çok oyunun yayıncılığını üstlenen EA ekibinden John Schapper, yaptığı bir açıklamada verimli geçen E3 2010 ve 3DS'in 3D'ye bakış açısına değindi;
 
" E3'ün endüstri için önemli olduğunu düşünüyorum. Herkese olumlu bir şekilde yansıyan en etkileyici E3 fuarlarından birisiydi. Duyurulan tüm yenilikler harikaydı. 3DS ise büyüleyici. Ellerinizin arasına alıp, aşşağıya bakıyorsunuz ve karşınızda gözlüksüz 3DS bir dünya. Bu harika bir deneyimdi. Hayranı oldum. Bu ürünün sıcak kekler gibi satacağına eminim. Sanırım satış oranları çok iyi olacak ve her Nintendo konsolunda moda haline gelen "piyasayı diriltme, harekete geçirme" işini başarıyla gösterecek. Duyurduğumuz oyunlarla sisteme büyük bir destek verdiğimizi gösterdik."
 
     John Schapper bizim anlayacağımız dilden 3DS'in peynir - ekmek gibi satacağını iddaa ediyor. Eğer Nintendo yine pazarlama stratejisini başarılı uygularsa... Hiç şüphesiz 3DS başarılı olacak.
 
 
 Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kena: Bridge of Spirits Xbox Series ve Xbox One Konsollarına Geliyor 20 Dk önce Metal Gear Solid 3 Remake'in 2025 Yılına Erteleneceği İddia Ediliyor! 5 Saat önce Gerçekçi Görselliğiyle Öne Çıkan Bodycam Erken Erişim Olarak Geliyor 7 Saat önce NVIDIA, Kullanıcılara 3 Aylık Game Pass Hediye Ediyor! 7 Saat önce Steam Platformuna Oyun İçi Video Kayıt Özelliği Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler