EA: Online Pass Kodlarının Son Kullanım Tarihi Yok

Yeni neslin hediyelerinden birisi de Online Pass kodları.
06.12.2011 12:34 Talha Aynacı

 
    Geçtiğimiz haftasonu NeoGAF forumlarından bir üye, Need for Speed: Hot Pursuit'e ait tek kullanımlık online pass kodundan son kullanım tarihi geçtiğinden ötürü yararlanamadığını yazmasıyla birlikte yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Tartışmalarda, herhangi bir tarih belirtilmediği ancak online pass kodlarının bir son kullanım tarihi olduğu söyleniyor. Daha önce de kullanılmayan kodların zamanla geçerliliğini yitiridiği söylentileri internette dolaşmıştı.
 
    Bu tartışmalara yönelik EA tarafından gelen açıklama bu tartışmalara son verecek nitelikte. EA duruma şu cevapla netlik kazandırdı:
 
"EA Online Pass kodları, EA sunucuları oyunu desteklediği müddetçe geçerliliğini korutacaktır. Müşteri hizmeti bizim için en öncelikli konudur. Bu sorunla karşılaşan kişilerin EA Müşteri Hizmetleri ile kontağa geçmesi gerekir." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler