EA, Online Sistemi Olmayan Oyun Çıkarmayacak

Sadece multiplayer modları içeren Titanfall, EA tarafından yayınlanacak.
26.08.2013 22:17 Samet Konuksal


    Online tabanlı oyunlar şu dönemde senaryo tabanlı oyunların önüne geçmeye başladı. Örneğin yeni nesilde göreceğimiz Titanfall, The Division, Destiny ve The Crew gibi oyunların haricinde çoğu yeni nesil oyun, online tabanlı olarak çıkacak. Electronic Arts da, bu sistemin içine girmek isteyen firmalar arasında.
 
    EA yetkilisi Peter Moore'un belirttiklerine göre EA, bundan sonra online sistemi olmayan oyun çıkarmayacak. Yaptığı açıklamalarda Moore, "EA olarak offline tabanlı oyun çıkarmayacağız. Çünkü insanlar başarımlarını, istatistiklerini anlık olarak diğer oyuncularla paylaşmak istiyorlar. Artık oyuncuların çoğu multiplayer deneyimlerine daha fazla önem veriyor. Bundan sonra offline tabanlı oyunlar üzerinde çalışmak istemiyoruz." sözlerini söyledi.
 
    Moore'un bu sözleri, PC cephesi için de online DRM sistemi anlamına gelebilir. Ancak Electronic Arts'tan, son SimCity tepkilerinden sonra sert bir DRM sistemi kullanılmayacağına dair yorumlar alıyorduk. Bakalım duyurular ne şekilde karşımıza çıkacak?
 

İlgili İçerik Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler