EA Oyunları ve EA Access Steam'e Geliyor

29.10.2019 17:16 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts ve Valve, Electronic Arts oyunları ile abonelik servisi EA Access'in Steam'e geleceğini duyurdu.
 
İlk oyun Star Wars Jedi: Fallen Order olacak ve oyun bugün itibarıyla Steam'de ön siparişe açıldı. Standart sürüm 399,00 TL, deluxe sürüm 469,00 TL.
 
Star Wars Jedi: Fallen Order'dan sonra The Sims 4, Unravel Two, Apex Legends, FIFA 20 ve Battlefield V dahil olmak üzere daha pek çok Electronic Arts oyunu Steam'e gelecek. Ayrıca Steam ile Origin arasında cross-play (platformlar arası oynama) desteklenecek.

EA Access aboneliği ise ilkbahar 2020'den itibaren Steam'de hizmet vermeye başlayacak. EA Access aboneliği sistemin kütüphanesinde bulunan oyunları ücretsiz olarak oynayabilme, piyasaya çıkmadan yeni Electronic Arts oyunlarını 10 saat kadar deneyebilme ve Electronic Arts alışverişlerinde %10 indirim imkanı sunuyor.
 
Daha fazla bilgi önümüzdeki haftalarda paylaşılacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler