EA Patronu: Playstation, Xbox'tan Üstün Hale Geldi

EA CEO'su John Ricitello
21.12.2010 15:41 Levent Polater

 
  EA CEO'su John Riccitiello'dan ortalığı karıştıracak açıklamalar geldi. Riccitiello'ya göre Microsoft, konsol savaşlarında Xbox 360 ile son bir kaç senedir Playstation'a diş geçirmeyi başarıyordu ancak ona göre artık Xbox markası Playstation'ın ağırlığı altında eziliyor.

    Xbox Live ile Microsoft'un harika işler başardığını da sözlerine ekleyen John Riccitiello konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
    "Xbox ve Microsoft markası, artık Sony ve Playstation markasının Amerika sınırları dışında yaptığı kadar büyük bir etki bırakamıyor. Burada uluslararası pazar alanının ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor."

    "Sony'nin tek büyük dezavantajı, Blu-ray yüzünden pahalı bir platform olmaları oluyor, o yüzden fiyatlandırmada sıkıntı çekebiliyorlar. Microsoft ise daha çok online servislerinin avantajını elinde bulunduruyor."

    Ricitiello, Playstation 3'ün Xbox 360'tan daha iyi gittiğini savundu. İstatistikler de bunu göstermeye başladı; Xbox 360'tan 1 sene sonra çıkan PS3, 41.6 milyon adet satarak 44.6 milyon satan Xbox 360'a çok yaklaştı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 2 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 5 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 6 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 7 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler