EA SimCity'de Binaları Parayla mı Satacak?

05.02.2013 15:33 Samet Konuksal


    Firmaların ilginç para kazanma stratejilerine bu dönemde bir yenisi daha ekleniyor. Hali hazırda 60 dolar ödeyerek aldığımız oyunda bir de micro ödeme şeklinde oyun içi eşyalara satışlar gerçekleştiriliyor. Ubisoft'un Assassin's Creed 3'te yaptığı bu tarzı Dead Space 3'te benimseyecek olan EA'den SimCity bekleyenlerine de kötü haber var.
 
    Konu henüz onaylanmasa da bir NeoGaf kullanıcısı, SimCity'nin sızan kılavuzunu paylaşmış. Bu kılavuzda oyuncuların dikkatini çeken nokta, EA'in yer verdiği "SimCity Store" kısmı oluyor. Bu kısımın açıklamasında yer alan bilgilere göre EA, bazı oyun içi içerikleri SimCity Store'dan hem ücretli, hem de ücretsiz olarak sunacak.
 
    Gelen ilk yorumlara bakılırsa SimCity'i bekleyen kişiler şimdiden tedirgin olmuş gözüküyor. Umarız bu mağazada EA, oynanışı etkileyecek içerikleri satmaya çalışmaz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SimCity Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 2 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 6 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler