EA: Yeni Nesil Tablet Grafikleri PS3'e Yakın Olur

04.07.2013 12:56 Talha Aynacı

 
 The Division tabletlerde böyle gözükecek
 
 
   EA mobil yapımcılığı son derece ciddiye alıyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında Frostbite motoruyla hayat bulmuş oyunların iOS ve Android için uyarlandığını ve gerçek Frostbite tecrübesini tüm önemli platformlara sunmak için çalıştıklarını açıklanmıştı.

   Bir röportajda konuşan EA Labels'in önemli ismi Frank Gibeau mobil platformla ilgili düşüncelerini şu şekilde aktardı:

"Yakın gelecekte, yeni dalga tabletler ve telefonlar görsel kapasite olarak Xbox 360 ve PlayStation 3'e yakın bir seviyeye ulaşacak. Konsol odaklı çalışmaya alışmış bazı mühendislerimiz yakın gelecekte bu gücü modifikasyonlarla tablet ve telefonlara aktaracaklar. Buna şimdiden hazırız. Ancak oyunları direk port etmek söz konusu değil. Kontrolleri ve oyunu yeniden tasarımlamanız gerekiyor."

   Oyun endüstrisinin gün geçtikçe güçlenen eli mobil, ilerleyen yıllarda nasıl bir çehreyle karşımıza çıkacak şimdiden merak konusu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPad Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler