EA İşten Çıkartılmaları Doğruladı

Need For Speed : The Run, ortalama bir oyun olarak beklenenin altında kalmıştı.
05.02.2012 14:50 Beril Sergün

 
     EA az önce Kanada merkezli şirketi olan EA Canada ve Blackbox'da işten çıkartılmalar olduğuna dair haberleri doğruladı. Yayıncılar kaç kişinin işten çıkarılacağı doğrultusunda kesin bir rakam vermekten kaçındılar.
 
     EA yetkilileri Eurogamer'a yaptıkları bir açıklamada "Vancouver'deki EA üslerinin, EA'nın yeni online, sosyal oyunculuk ve free to play bazlı dijital oyunculuk politikalarının dışında kaldığını ve buna göre yeniden şekillendirileklerini" söyledi.
 
     Blackbox'un tamamen kapanacağına dair söylentileri ise yalanlandı.
 
     EA, klasik Single Player oynanışından uzağa kaçmak ve Multiplayer Online Oyunculuğa uzanmak için radikal fikirleri temizlediği düşünülüyor. Durum böyle olunca EA'dan ileride daha fazla MMORPG, Free To Play, Multiplayer ya da Co-Op türünde oyunlar görmemiz mümkün.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: The Run Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Black Box Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 5 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 6 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 7 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler