EA'den APB Kullanıcılarına Bedava Oyun Hediyesi

26.09.2010 14:16 Samet Konuksal


 
 
     Realtime Worlds'de oluşan ekonomik krizin ardından gelen işten çıkarmalar sonrasında, sunucularını kapayan All Points Bulletin'in teselli hediyeleri verilmeye başladı.
 
     Steam forumlarında açılan bir başlığa göre, All Points Bulletin'i önceden satın alan bir kullanıcı, Electronic Arts'ın destek servisiyle iletişime geçip, All Points Bulletin'in CD-Key'ini vererek Dragon Age 2 ile takaslamış. Bunun haricinde başlıkta gelen yorumlara bakıldığında, EA Store'da kullanabilen bir indirim kuponuyla veya Medal of Honor: Airborne, Mass Effect 2 gibi diğer EA yapımlarıyla oyunlarını değiştirenlerin olduğunu da görüyoruz.
 
      Eğer siz de All Points Bulletin'i oynamış, ancak kapandı diye üzülenlerdenseniz buradan EA yetkilileri ile görüşüp, yeni oyununuzu ücretsiz olarak satın alabilirsiniz.       
 
Kaynak 
Steam başlığı 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
All Points Bulletin: Reloaded Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Real Time Worlds Dağıtıcısı: Reloaded Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler