EA'den Bir Ekip FIFA 16 Üzerinde Çalışmaya Başlamış Bile

11.08.2014 18:11 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının en çok para kazandıran serilerinden birisi haline gelen FIFA adına Electronic Arts, her oyunda ilerleme kaydetmeye özen gösteriyor. Peki firma bunu nasıl yapıyor dersiniz? EA'den Peter Moore, firma içerisindeki gelişim sürecinden bahsetti.
 
    Önümüzdeki ay itibariyle piyasaya çıkacak olan FIFA 15 üzerinde ana ekip çalışmaya devam ederken, bundan daha küçük bir ekibin FIFA 16'yı geliştirmeye başladığı söylendi. Yaptığı açıklamalarda Moore, "FIFA serisini iki aşamalı olarak geliştiriyoruz. Dolayısıyla şimdiden FIFA 16'yı geliştirmeye başlayan bir ekibimiz var. Bence oyuncular bu süreci yanlış anlıyor. Bizim stratejimiz 'oyunu bitir, sonra iki haftalık tatile çık, sonra diğer oyuna başla' şeklinde işlemiyor." sözlerini söyledi. Sözlerinin devamında Peter Moore, bırakın FIFA 16'yı EA Sports'un FIFA 17 için planlama sürecine geçtiğini de söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 15 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 3 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 3 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 4 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler