EA'in FPS Oyunu Syndicate'ten İlk Bilgi+Görüntüler

11.09.2011 11:32 Alkan Adakaner


 
     Electronic Arts ve Starbreeze'in uzun süredir üzerinde çalıştığı söylenen Syndicate adlı oyunu bir hata sonucu ortaya çıktı. Oyun hakkındaki ilk görüntüler ve bilgiler EA'in dijital oyun satış servisi Origin'de yanlışlıkla yayınlandı ve kısa bir süre sonra kaldırıldı. Tabi oyun severler bu durumu fark edip bütün bilgilere ulaştılar.
 
     Project Redlime adıyla da anılan Syndicate, Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay ve Darkness'ın geliştiricisi Starbreeze tarafından geliştiriliyor. Bu da oyunun kaliteli olma ihtimalini bir hayli arttırıyor.
 
     Syndicate, 1993 yılında Peter Molneux'un da bulunduğu Bullfrog tarafından geliştirilen oyunun yeniden hayal edilmiş şekliyle karşımıza çıkacak. Oyunun hikayesi ise Crysis 2'nin senaryosunu kaleme alan Richard Morgan yazıyor.
 
 
    Bir FPS oyunu olacak olan Syndicate 2069 yılında geçiyor. "Ticaret Savaştır" başlığı ile tanımlanan oyunun dünyası artık politikacıların olmadığı ve dünyanın Syndicate adlı dev şirketler tarafından bölgelere ayrıldığı bir yer.
 
    Syndicate'lerin geliştirdiği teknoloji sayesinde insanlar dijital ortama ulaşmak için bir cihaza ihtiyaç duymuyorlar. Artık sinir sistemine bağlanan bir çip sayesinde bir göz kırpma ile dijital dünyaya adım atabiliyorlar.
 
     Tabi bu durum insanları heyecanlandırıyor ve bu çiplere büyük bir akın başlıyor. Ticaret sonunda bir savaşa dönüşüyor ve Syndicate'ler bu dijital ağ yoluyla bir çeşit savaş başlatıyor. Syndicate'lerin ajanları da dijital yollardan silahlara, düşmanlara ulaşabiliyorlar. Bu da büyük bir kaos'un doğmasına neden oluyor.
 
 
      Biz de Eurocorp adlı şirketin yeni nesil ajanı Miles Kilo olarak bu kanlı maceraya adım atıyoruz. Origin'de ortaya çıkan bilgilere göre Syndicate'in oynanış özellikleri şu şekilde:
 
* Gelişmiş Çip Oynanışı: DART görüşü sayesinde zamanı yavaşlatın, duvarların arkasını görün ve dijital dünyadaki düşmanlarınızı yok edin. Sinirsel DART6 çipi sayesinde düşmanlarınıza göre daha fazla özelliğe sahipsiniz. 
 * 4 kişilik online co-op: Orijinal Syndicate'ten 9 görevin de bulunduğu oyunun co-op modu diğer oyunlarınkine benzemiyor. Bu modda Syndicate'lere karşı bir global savaş başlatıyorsunuz.
 * Duyusal FPS deneyimi: Geliştirilebilir futuristik silahlar, zırhlar ve araçlarla düşmanları etkisiz hale getirebileceğiniz gibi onların teknolojisini kendi kullanımınıza da alabileceksiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syndicate Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler