EA'in Insomniac'tan Beklentisi Büyük

07.09.2010 11:03 Alkan Adakaner


 
     Yaklaşık 16 yıldır sadece Sony'nin konsollarına oyun geliştiren Insomniac, Electronic Arts ile anlaşarak PS3'ün yanı sıra Xbox 360 için de geliştirdiği multiplatform bir projesinin olduğunu açıklamıştı. Bu projenin ne olduğu henüz ortaya çıkmasa da yayıncı EA'in beklentileri oldukça yüksek.
 
     EA patronu David DeMartini "Insomniac oyuncuların seveceği gerçekten yüksek kalitede oyunlar yapmıştır ve bunu tekrar yapıyorlar" sözlerinin yanı sıra geliştiricinin Metacritic ortalaması 90 civarında olan oyunlar yaptığını ve bu çıtayı daha da yükselteceğini düşündüğünü söyledi.
 
     Insomniac'ın PS3 ve Xbox 360 için geliştirdiği yeni oyunun özellikle oynanış mekaniklerinde sarsıcı özelliklere sahip olacağını söyleyen Demartini'nin iddialarının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecek.
 
     Şu sıralar North Carolina stüdyolarında Ratchet & Clank: All4One'ı, Burbank stüdyolarında ise Resistance 3'ü geliştiren Insomniac'ın bu oyunları 2011 yılında PS3'e özel olarak piyasaya çıkacak. Firmanın multiplatform projesi ise muhtemelen 2012'de raflardaki yerini alacak.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank : All 4 One Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 10 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler