EA'in SW: Battlefront'u Övmesi İçin Para Verdiği Solist Yeniden Konuştu

26.11.2015 17:16 Samet Konuksal


    Popüler rock gruplarından Breaking Benjamin, daha önceden Halo serisi için yaptığı I Will Not Bow isimli parçasıyla oyun dünyasında kendini göstermişti. Geçtiğimiz haftasonu grubun solisti Benjamin Burnley, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafla beraber yeniden oyun dünyasında gündeme geldi. Fotoğrafta EA'in Star Wars: Battlefront'u övmesi için kendisine para verdiğini belirten Burnley bu parayı istemeyip Battlefront'u yoğun bir şekilde eleştirmişti.
 
    Olayın ardından ABD'deki radyo istasyonu WCYY, Breaking Benjamin'in solisti Burnley ile yeniden konuştu. Röportaj sırasında Benjamin Burnley, "Ben gerçek bir Star Wars hayranıyım. Dolayısıyla bir Star Wars oyununa 'b*ktan' demem için o oyunun gerçekten b*ktan olması gerekiyor." sözlerini söyledi. Anlaşma hakkında da konuşan Burnley, "Anlaşmada basit bir şekilde oyunu bana gönderdiler ve sosyal medya üzerinden övmemi istediler. Ben de 'Ama önce oyunu beğenmem lazım' dedim ama sonuçta beğenmedim." açıklamalarını yaptı.
 
    Oyundaki oynanışı beğenmediğini söyleyen Benjamin Burnley, online maçlardaki doğma sisteminde yer alan problemlerden de yakındı. "Kendi üssünde doğuyorsun ama bir bakıyorsun arkanda düşman var ve seni öldürüyor. Kim böyle bir şeyi ister ki?" sözlerini söyleyen Burnley, Star Wars: Battlefront'un sadece online tabanlı bir oyun olmasını da eleştirdi. Son olarak Burnley oyundaki 'Hero' ve 'Villain' sisteminin de dengesiz olduğunu, oyun oynamaya çalışırken Darth Vader'ın gelip tek hareketle oyuncuları öldürmesinin eğlenceyi bitirdiğini ekledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler