EA'in Son Anketinde Bethesda, Ubisoft, Activision ve Take Two İle Ortak Abonelik Sistemi Yoklanıyor

20.09.2015 19:59 Samet Konuksal


    Electronic Arts'ın Xbox One'a özel olarak sunduğu aylık abonelik sistemi EA Access oldukça olumlu sonuçlar almıştı. Abone olduğunuz süre boyunca belli oyunları sınırsız olarak oynayabildiğiniz ve diğer oyunlara da indirimli olarak satın alabildiğiniz sistemin bir benzeri PC için düşünülüyor gibi.
 
    Bazı oyunculara mail yoluyla anketini ulaştıran EA'in bu anketinde sadece kendi oyunları yok. Firmanın anketinde, abonelik programında belli paketlerin bulunacağı ve bu paketlerde Bethesda, Ubisoft, Activison ve Take Two(2K Games ve Rockstar Games) oyunlarının yer alacağını görüyoruz.
 
    Ankette verilen örnek paketlerin birisinde aylık 7.99 dolar ödeyerek EA, Bethesda, Activision ve Take Two oyunlarını çıkışından 9 ay sonra ek paketleriyle de beraber oynayabiliyor, bu firmaların oyunlarını %30 indirimle satın alabiliyor, bu firmaların oyunlarını çıkmadan önce özel servisle test edebiliyor ve her ay bir yeni oyuna ya da bir yeni ek pakete erişim sağlayabiliyorsunuz.
 
    Şahsen EA Access gibi bir servisin diğer platformlara da yayılmasını beklerken böyle bir hamlenin işi daha da güzelleştirdiğin söyleyebilirim. Bu arada EA tarafından yapılan bir anket olduğu için heyecan yapmamanızı tavsiye ederim ancak Take Two oyunlarının arasında Red Dead Redemption da bulunuyor. Anketin PC adına yapıldığını yineleyelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 3 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 4 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 5 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 6 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler