EB Games, Skyrim ve Mario Kart 8'i Switch için Listeledi

02.01.2017 15:04 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo, 20 Ekim 2016 tarihinde yayınladığı Switch tanıtım videosunda The Elder Scrolls V: Skyrim ve Mario Kart oyunlarına yer vermişti. Avustralyalı perakendeci EB Games de bu iki oyunu sitesi üzerinde listeledi.
 
   Her ne kadar şu anda site üzerinden kaldırılsa da The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Switch ve The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition'ın Switch için listelendiğini belirtilen bir ekran görüntüsü alındı. Aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
   Ayrıca bu listeleme ile birlikte Switch oyunlarında kullanılacak muhtemel kutu tasarımları da ortaya çıktı. Ek olarak Mario Kart 8'in kutusunda ise yeni Battle Mode, 24 ekstra pist ve 8 yeni karakter ibaresi de bulunuyor.
 
   Nintendo Switch, 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak. Konsolun resmi fiyatı, teknik özellikleri ve çıkış oyunları listesinin paylaşılmasını beklediğimiz Nintendo Switch sunumu Türkiye saati ile 13 Ocak sabah 7'de yapılacak.
 
Not: Ekran görüntüsünde bulunan fiyatları ise ciddiye almamak gerek çünkü placeholder yani tutucu fiyat olarak listelenmiş durumdalar. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler