EEDAR: 3G'siz PSP2 "299 ila 349 Dolar" Arasında

Cihaz ne kadar harika görünürse görünsün, oyuncular fiyat konusuna büyük önem veriyor
04.02.2011 09:48 Alkan Adakaner


      Sony'nin Playstation Meeting'te PSP 2 duyurusunu yaptığı günden beri en çok merak edilen konu sanırım cihazın fiyatı olmuştur. Bu konuda hala Sony'den resmi bir açıklama gelmedi, ama analistler ön görülerde bulunmaya devam ediyor.
 
     Bu defa oyun endüstrisinin tanınan analiz firmalarından EEDAR bir tahminde bulundu. Firmaya göre Sony, PSP 2'nin 3G'siz modelini 299 ila 349 dolar arasında bir fiyata satacak ve fiyat 399 dolar asla aşmayacak.
 
       EEDAR, PSP 2'nin oyunlarının ise 40-50 dolar arasında satılmasını bekliyor. PSP 2'nin oyunları bu fiyattan satılırsa, diğer cihazlarla karşılaştırdığımızda bu fiyatları kabul edilebilir olarak görebiliriz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Dk önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 13 Dk önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler