EEDAR Analisti: "PSP 2, 300-350 Dolar Arası Olur"

Konsolun fiyatı henüz belli değil.
28.01.2011 11:59 Ersin Kılıç


     PSP 2'nin duyurulması ile birlikte kafalarda bir çok soru işareti de belirmeye başladı. Bu soru işaretlerinin başında ise konsolun satış fiyatı geliyor. Peki oled ekran, 3g ve sistem özellikleri nedeniyle pahalı bir maliyeti olduğu açık olan PSP 2'nin fiyatı ne olur?
 
     Sony Japonya ve Avrupa'dan konsolun fiyatının uygun olacağı açıklamalarına rağmen gamestop firmasının 999$'dan ön siparişi açması oyuncuların gözünü korkutmuştu. Tabi bu kadar yüksek bir fiyatı kimse beklemiyor ama çokta ucuz olmayacağı da bir gerçek.
 
     EEDAR (Electronic Entertainment Design and Research) analistlerinden Jesse Divnich'e göre ise konsolun fiyatı 299-349$ arasında olacak. Divinch ayrıca konsolun sistem özelliklerinden sonra hardcore oyunlar dışında özellikle mobil pazarında öne çıkan casual oyunlarında PSP 2'de boy göstereceğine inanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 52 Dk önce Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 1 Saat önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 2 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 3 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler