ELEX 2, 300'den Fazla NPC'ye ve 60 Saate Kadar Oynama Süresine Sahip Olacak

05.07.2021 18:21 Mehmet Tandoğan

 
 
E3 haftasında büyük ses getiren oyunlara rağmen, Piranha Bytes'ın ELEX 2'si de bu etkinlikte yer edinebildi. Eleştirmenlerden karışık eleştiriler alan ancak hala bir hayli fazla hayranı olan 2016 RPG'sinin devamı şu anda Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 ve PC için geliştiriliyor. Hikaye hakkında bildiğimiz tek şey, Jax'in gizemli bir tehditle savaşmak için çeşitli grupları bir araya getirmesi.
 
Piranha Bytes geçtiğimiz günlerde WCCF Tech'in de katıldığı bir etkinlikte sunum yaptı. Burada oyunda 100'den fazla düşman türü olacağı ortaya çıkarken, beş fraksiyon da hikayede rol oynayacak Oyun ayrıca 300'den fazla NPC'yi bünyesinde barındıracak. Ek olarak NPC'ler 350.000'in üzerinde diyalog metnine sahip olacak. 
 
Her birinin kendine özgü görev dizaynlarına sahip farklı grupların yanı sıra, keşfedilecek dünya görevleri ve zindanlar da yer alacak. Her şeyi deneyimlemek 60 saate kadar sürecek.
 
ELEX 2 hakkında şu anda ne zaman çıkış yapacağına dair bilgi bulunmuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ELEX Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Piranha Bytes Dağıtıcısı: Nordic Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler