ESL Yeni Bir Go4LoL Serisiyle Türkiye’ye Geliyor

10.02.2015 16:38 Alkan Adakaner

 
     Dünyanın en büyük elektronik sporlar şirteki ESL, Riot Games Türkiye ile anlaşarak Türkiye’ye tekrar Go4LoL serisini getiriyor. Yeni bir turnuva sistemiyle oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanan ESL Türkiye, turnuva tutkunlarına ESL’in yeni platformu olan “ESL Gaming” üzerinden daha hızlı, daha kolay ve daha keyifli bir turnuva deneyimi sunacak.

    2012’den beri, belirli aralıklarla League of Legends Türkiye topluluğuna haftalık ve aylık nakit ödüllerle ve eşsiz turnuva altyapı sistemiyle hizmet veren Go4LoL serisi, Riot Games Türkiye ve ESL arasında sağlanan anlaşmayla 2015’in sonuna kadar yarı profesyonel ve amatör takımların kendilerini daha da geliştirmelerini sağlamayı ve bir yandan para ödülüyle destekleyerek turnuva deneyimlerini en iyi şekilde artırmayı hedeflemektedir. Bununla beraber ESL’nin oyunculara en iyi turnuva deneyimi sunmak için geliştirdiği yeni ESL Gaming platformu Go4LoL Türkiye turnuvalarına daha kolay ve hızlı bir şekilde katılımını sağlaması için bu sene itibariyle Türk League of Legends oyuncularının hizmetinde olacak.

    Bir yıl sürecek Go4 League of Legends turnuvasında toplamda €16.200 değerinde para ödülü dağıtılacak. Çevrimiçi olarak her hafta sonu turnuvada mücadele edecek olan takımlar €200 nakit ödül kazanma şansı yakalarken, dereceye giren takımlar Riot Points ödülü ve €500 ödüllü aylık finallere katılmak için de puan toplayacak. Yani her hafta turnuvadan puan toplayan takımlar, ay sonunda ilk sekize girmeyi başarırsa aylık finallere davet edilerek ayrı bir para ödülünün de sahibi olacak.

   Go4LoL Türkiye serisiyle ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin:
http://play.eslgaming.com/leagueoflegends/turkey/leagueoflegends/major/go4lol-turkey/
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler