ESL'deki Battlefield 3 Takımlarına Övgü

11.01.2012 12:59 Ersin Kılıç


     Zaman zaman ESL'de yarışan Türk takımlarının başarılarına ait haberler ile karşınıza çıkıyoruz. Bu sene özellikle Battlefield 3 için yarışan Türk takımları başarıları ile göz dolduruyor. İşte DICE'tan Daniel Matros'ta bu başarıyı göz ardı etmemiş.
 
     DICE'ın topluluk yöneticilerinden Daniel 'zh1nt0' Matros, kendi Twitter adresinden yaptığı açıklama ile Türk takımlarını övdü. Matros, ESL'de düzenlenen 8v8 Conquest turnuvası ile ilgili twit paylaştı. Yazısında ESL 8v8 Conquest turnuvasından bahsederken başarı sıralamasında Türkiye, Almanya ve Rusya'nın üst sıralarda olduğunu da belirtmeden geçmedi. Şuan aynı ladder’da BFTurK CLAN 1. sırada, TURK CLANise 8. sırada ülkemizi temsil ediyorlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 4 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 6 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler