EVE Online Yapımcılarının Yeni MMO'su World of Darkness İptal Edildi

14.04.2014 18:28 Samet Konuksal


    MMO piyasasının başarılı oyun geliştiricilerinden CCP'yi EVE Online ile tanıyoruz. Firmanın EVE Online'ın haricinde bir sonraki büyük MMO projesi olan World of Darkness'in kökü ise 2007 senesine kadar dayanıyor. Uzun süredir büyük merakla beklenen World of Darkness için 'beklenen' son haberi geldi. World of Darkness iptal edildi. 
 
    Alt kültür dünyasının köklü evrenlerinden World of Darkness, vampirik bir temaya sahip. Vampire: The Masquerade gibi oyunlarda kullanılan evreni oyuncular MMO türünde yaşamak istiyorlardı. Ancak CCP'den gelen yeni haberle birlikte bu proje tamamen iptal edildi. Proje üzerinde çalışan CCP'nin Atlanta stüdyosundan 56 kişi işten çıkarıldı. Geri kalan kişiler ise EVE Online'ın yapımına yönlendirildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EVE Online Platformlar: PC Geliştirici: CCP Dağıtıcısı: Atari Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 12 Mart 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler