EVE Online İçin Harika Bir Video

22.04.2016 15:07 Gökhan Yılmaz

 
     EVE Online yapımcısı CCP en çok takdir ettiğim yapımcılardan bir tanesi ve sadece kendi oyunlarına odaklanmaları dışında gerçekten de yaptıkları çok iyi bir iş varsa o da hazırladıkları tanıtım videoları. Uzay ve bilim kurgu atmosferini son derece iyi veren yapımcılar yarın öbür gün film sektörüne girişseler mutlaka izlenmesi gereken filmler ortaya çıkartırlar. İşte bu tanıtım videolarından yeni bir tanesi daha geldi.
 
    Yeni EVE Online eklenti paketi olan Citadel 27 Nisan'da çıkacak ve oyuncuların üsler inşa etmesini, yeni destek gemileri kullanmalarını ve 100'den fazla yeni modüllere & silahlara sahip olmalarını sağlayacak.
 
     Tanıtım videosunda da denildiği gibi, hayallerinizi yaratmak için, ya da başlalarının hayallerini yok etmek için Citadel paketi EVE oyuncularını bekliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EVE Online Platformlar: PC Geliştirici: CCP Dağıtıcısı: Atari Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 12 Mart 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 1 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 2 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 3 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler