Earthlock 2 PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

24.07.2020 20:41 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Snowcastle Games, açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Earthlock 2'yi PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için duyurdu.

2022'de çıkacak.
 
Earthlock 2 ilk oyundaki sıra tabanlı RPG oynanışını bir kenara bırakarak gerçek zamanlı aksiyona geçiş yapıyor. Ayrıca ilk oyunda kullanılan Unity motoru yerine devam oyunu Unreal Engine ile geliştiriliyor.
 
Earthlock 2, Umbra adlı bir gezegende geçecek. Bu gezegen kendi ekseni etrafında dönmeyi bırakmıştır ve gezegenin bir yarısı sürekli karanlık, diğer bir yarısı da sıcaktan pişmektedir. Sadece ortadaki sınır bölgede normal bir hayat vardır. Oyunun hikayesi kayıp ailesini bulmak ve onları kurtarmak için yola çıkan bir grup arkadaş hakkında ve oyunculara kendi deneyimlerini özelleştirmeleri için geniş bir özgürlük sunacak.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Earthlock 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SnowCastle Games Dağıtıcısı: Snowcastle Games Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler