Echo Karakteri Hawkeye Dizisinde Bulunacak

30.09.2020 13:50 Özgür Eroğlu

 
Disney+'ta yayınlanacak olan yeni Marvel dizisi Hawkeye dizisinde yer alacak yeni bir karakter açıklandı.
 
Geçtiğimiz aylarda söylentisi çıkan Echo karakteri ya da diğer ismi Maya Lopez karakterinin Hawkeye dizisinde olacağı onaylandı. Şu anda 18'li yaşlarda duyma engelli bir oyuncu aranıyor bu rol için. 
 
Echo karakteri ilk kez 1999 senesinde Daredevil çizgi romanında gözüken bir karakter. Sonrasında ise The New Avengers serisinde Ronin olarak gözükmüştü. Daha çok Daredevil karakteri ile gözüken bir karakter.
 
Bu karakteri onaylanmış olması dizinin konusunun ne olacağını biraz daha karıştırdı. Hawkeye dizisi, 2021'in sonbahar aylarında yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler