Edgar Wright, Scott Pilgrim'in Animesini Yapmak Gibi Bir Planı Olduğunu Açıkladı

25.06.2020 14:13 Özgür Eroğlu

 
Başarılı yönetmen Edgar Wright'ın yönettiği, Bryan Lee O'Malley'nin Scott Pilgrim adlı çizgi romanından uyarlanan Scott Pilgrim vs. the World filminin yayınlanmasının üzerinden neredeyse 10 yıl geçti. Şimdi ise yönetmen Scott Pilgrim ile ilgili isteklerini açıkladı.
 
Geçtiğimiz günlerde röportaj veren Edgar Wright, Scott Pilgrim'in bir animesini yapmak istediğini açıkladı. henüz resmi olarak ortada bir şey olmasa da çizgi roman serisinin yaratıcısı ile bir süredir bu konu hakkında görüştüklerini söyledi. Karakterleri yeniden gözden geçirmeyi düşünen Edgar Wrgiht, Scott Pilgrim'i sakallı çizdiğini ve oldukça komik durduğunu söyledi. 
 
İlerleyen süreçte umuyoruz olumlu bir haber duyarız. Bu süreçte eğer izlemediyseniz, Scott Pilgrim vs. the World filmine bakmanızı öneriyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 36 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler