Edgar Wright'ın Yeni Filmi "Last Night in Soho" Ertelendi

27.05.2020 13:25 Özgür Eroğlu

 
Koronavirüs salgını sebebiyle ertelenen filmler devam ediyor. Bu seferki film ise Edgar Wright'ın yönettiği, psikolojik korku türündeki film Last Night in Soho.
 
Baby Driver ve Cornetto Trilogy filmleri ile tanınan başarılı yönetmen Edgar Wright'ın yeni filmi ertelendi. Başlangıçta Eylül 2020 olarak belirlenen vizyon tarihi, koronavirüs salgını sebebiyle 23 Nisan 2021'e ertelendi. Ayrıca filmden bir de görsel paylaşıldı.
 
1960'lı yılların Londra'sında geçen psikolojik korku türündeki filmin oyuncu kadrosunda Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie, Diana Rigg ve Matt Smith bulunuyor. Filmin senaristliğini ise yönetmen Edgar Wright ve Krysty Wilson-Cairns üstleniyor.
 
Krysty Wilson-Cairns aynı zamana Taika Waititi'nin yönetmenliğini yapacağı Star Wars filminin senaryosunu da yazacak. Bahsi geçen görseli aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler