Edge of Twilight En Sonunda Tarihine Kavuştu

28.12.2012 21:18 Samet Konuksal


    Uzun süreden beri haberlerini duyamadığımızdan dolayı hafızalardan yavaş yavaş silinmeye başlayan Edge of Twilight, en sonunda bir çıkış dönemine kavuştu. FuzzyEyes'in kötüye gidişinden dolayı uzun bir süre ertelenen Edge of Twilight için tarih verildi.
 
    Belirtilenlere göre Edge of Twilight, 2013 senesinin yaz döneminde çıkışını yapacak. 2008 yılında duyurulmasından sonra 2009'da kötü bir döneme giren oyun adına bir de yan oyun olarak Edge of Twilight: Horizon isminde iOS oyununun çıkacağı bildiriliyor. 
 
   "God of War tarzını Steampunk atmosferine taşıyan oyun" olarak özetleyebileceğimiz Edge of Twilight'ın yıllar sonra nasıl bir ilgi göreceğini gerçekten merak ediyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Edge of Twilight Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Fuzzeyes Dağıtıcısı: Kalypso Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler