Eidos Montréal Oyun Motoruna Multiplayer Desteği Ekliyor

10.07.2017 09:32 Gazali Çetinkaya

 
   Deus Ex: Human Revolution, Deus Ex: Mankind Divided ve Thief gibi tek kişilik deneyime odaklanan oyunlar geliştiren Eidos Montréal'in bir sonraki oyunlarında multiplayer özellikler görebiliriz.
 
   Açılan bir iş ilanına göre, Eidos Montréal Dawn oyun motoruna multiplayer desteği ekliyor.
 
   İş ilanında Eidos Montréal'in Ağ Programcısı aradığı yazıyor. "Eidos Montréal, Dawn motorundaki multiplayer gelişimini desteklemek için deneyimli bir Ağ Programcısı arıyor."
 
   Square Enix ile Marvel ortaklığı sonucu Eidos Montréal şu anda Tomb Raider'ın geliştiricisi olan Crystal Dynamics ile birlikte The Avengers oyunu üzerinde çalışıyor. Ayrıca söylentiye göre Tomb Raider serisinin yeni oyunu Shadow of the Tomb Raider da Eidos Montréal tarafından geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Mankind Divided Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler