Eidos Montreal Hitman için 100 Eleman Alacak

Yeni bir Hitman'e hayır dememiz çok zor
21.11.2011 17:44 Alkan Adakaner


     Deus Ex: Human Revolution'la oldukça başarılı bir iş çıkaran Eidos Montreal büyümeye başlıyor. Firma yetkililerinden Marie Claude Bernard'ın açıklamasına göre stüdyoya 100 yeni eleman alınacak.
 
    Bu 100 yeni eleman ile Montreal'de yeni bir stüdyo daha kurulacak. Tabi bu stüdyo yine Eidos Montreal çatısı altında faaliyet gösterecek. Bu stüdyonun Hitman ile bağlantılı bir proje geliştireceği söyleniyor.
 
     Hitman Absolution'dan sonraki oyun da böylece garantilenmiş oldu. Anlaşılan Eidos'un Hitman serisinden vazgeçmeye niyeti yok. Zaten vazgeçmelerini de asla istemiyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler