Eidos Yeni Deus Ex'e Sıcak Bakıyor

30.09.2011 19:09 Samet Konuksal


     Bu senenin beğenilen oyunlarından Deus Ex: Human Revolution, büyük bir başarı elde etmişti. Eidos, Human Revolution'un başarısını kutlarken, firmadan Marce-Andre Dufort, gelecek planları için de bazı düşüncelerini paylaştı.
 
     Eurogamer'a röportaj veren Andre Dufort, Eidos'un yeni bir Deus Ex'e sıcak baktığını açıkladı. Dufort, "Ben de yeni bir oyunu isterim. Ancak herşey Square Enix'e bağlı. Yoichi Wada'nın(Square Enix CEO'su) Deus Ex'in geleceği hakkında bir planının olduğunu biliyorum." şeklinde konuştu.
 
    Dufort konuşmanın devamında, "Ancak şuan belirlenmiş bir şey yok. Human Revolution'un başarısını kutluyoruz ve DLC'ler için planlarımız var." eklemesini yaptı. 
 
     Yeni bir Deus Ex'e kimsenin hayır diyeceğini sanmıyorum. Umarız seri yeni oyunlarıyla alacağı başarılarla devam eder.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler