Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes'dan Kısa Bir Oynanış Videosu

22.08.2020 10:18 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Rabbit & Bear Studios, Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes için kısa bir oynanış videosu paylaştı. ‘United Hero Attack’ adlı karakterlerin toplu saldırı yeteneği gösteriliyor.

Suikoden serisinin ana yaratıcılarından gelen yeni sıra tabanlı rol yapma oyunu Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes'un Kickstarter kampanyası sürüyor ve şimdiye kadar 3.3 milyon dolardan fazla fon toplamayı başardılar. Bitmesine daha bir hafta var.
 
2022 sonbaharında PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkması planlanıyor ve Switch'e veya o zamana kadar piyasaya sürülürse yeni nesil Nintendo konsoluna da getirilmesi düşünülüyor. 
 
Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rabbit & Bear Studios Dağıtıcısı: Rabbit & Bear Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler