Eiyuden Chronicle'ın Yayıncılığını 505 Games Üstlenecek

13.02.2021 00:25 Gazali Çetinkaya

 
Suikoden serisinin ana yaratıcılarından gelen yeni rol yapma oyunu Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, yayıncısını buldu.

Daha önce Bloodstained: Ritual of the Night, Death Stranding PC versiyonu ve Control'ün yayıncılığını üstlenen 505 Games.
 
Geliştirici Rabbit & Bear Studios'un patronu Yoshitaka Murayama "505 Games'in Bloodstained ve Death Stranding gibi oyunlarla başarısına ve geçmişine baktığımızda ve 505 Games'tekilerle kurduğumuz güçlü ilişkileri göz önüne aldığımızda mükemmel ortağı bulduğumuzu hissediyoruz" diye belirtti.
 
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, Kickstarter kampanyası ile hayata geçen bir proje. 4.57 milyon dolar fon toplayarak Shenmue 3 ve Bloodstained: Ritual of the Night'ın ardında Kickstarter'da tüm zamanların üçüncü en çok fon toplayan video oyunu olmayı başardı.

2.5D grafiklerde keşfedebileceğiniz detaylı bir dünya, 6 karakterli sıra tabanlı savaşlar ve Suikoden 1 ile 2'nin senaryo yazarı Yoshitaka Murayama'dan bir hikaye sunacak.
 
2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkması planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rabbit & Bear Studios Dağıtıcısı: Rabbit & Bear Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 19 Dk önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 4 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler