Elden Ring satışları 20 milyona ulaştı!

22.02.2023 16:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici FromSoftware tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring'in dünya çapındaki toplam satışları 20 milyonu aştığı açıklandı. Oyunun en son 30 Haziran 2022 itibarıyla 16,6 milyon sattığı bildirilmişti. Bu da o dönemden bu zamana kadar 3,4 milyon adet kadar sattığı anlamına geliyor.
 
Elden Ring oynanmaya ve satmaya devam ediyor
 
 
 
Açık dünyada yaratık kovaladığımız ve onları kesmeye çalıştığımız Elden Ring, dünya çapında 25 Şubat 2022 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Yüksek inceleme puanlarıyla oyuncuları tatmin eden yapımın PC skoru metacritic üzerinde 94.
 
2022 yılı içerisinde yılın oyunu ödülünü alan Elden Ring, hala çok oynanmaya ve satmaya devam ediyor. Büyük bir satış başarısı yakalayan yapım şu anda Steam üzerinde 599,00 TL'den satışta. Deluxe sürümü ise 769,00 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elden Ring Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler