Electronic Arts Davalık Oldu

19.11.2011 01:24 Samet Konuksal


     Hatırlayacağınız üzere Electronic Arts yaptığı anlaşma üzerine, Battlefield 3'ün Playstation 3 sürümünü satın alan kişilere ücretsiz olarak Battlefield 1943'ü de vereceğini açıklamıştı. Fakat bu ücretsiz Battlefield 1943'lerden hâla daha haber alınamıyor. 
 
     Artık daha fazla beklemek istemeyen Playstation 3 kullanıcıları hukuki işlemlere başladı. Kotaku'nun raporuna göre Amerikan firma Edelson McGuire tarafından Electronic Arts'a bu konu hakkında dava açıldı. 
 
     Neden ise tahmin edebileceğiniz üzere Electronic Arts'ın verdiği sözde durmaması. Bakalım ilerleyen günlerde Electronic Arts tarafından ne gibi haberlerle karşılaşacağız? 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1943 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA DICE Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1. Çeyrek 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler