Electronic Arts, Oyunlarını Steam'e Getireceğini İşaret Ediyor

26.10.2019 21:27 Gazali Çetinkaya

Electronic Arts, uzun bir süredir PC'de oyunlarını sadece Origin üzerinden satışa sunuyor fakat bu yakın zamanda değişecek gibi görünüyor.
 
Şirketin twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Electronic Arts logosunun bulunduğu bir kupadan buhar çıkıyor. Steam kelimesi İngilizcede buhar anlamına geldiği için bu paylaşım Electronic Arts'in oyunlarını Steam'e getireceğine işaret.
 
 
Daha önce Steam'in yeni tasarımı gösterildiğinde Mirror's Edge Catalyst kütüphanede gözükmüştü. Bunun dışında geçtiğimiz günlerde Origin entegrasyonu için test uygulaması güncellemesi yapıldı ve The Saboteur ile Dragon Age II Steam veri tabanında listelendi.

Sadece eski oyunlar mı Steam'e gelecek yoksa yeni çıkacak oyunlar da eş zamanlı olarak satışa sunulacak mı orasını henüz bilemiyoruz. Konu hakkında resmi açıklama önümüzdeki haftalarda gelecektir diye tahmin ediyoruz.

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler